Dnes: 11.00–23.00
- Pondělí: 11.00–23.00
- Úterý: 11.00–23.00
- Středa: 11.00–23.00
- Čtvrtek: 11.00–23.00
- Pátek: 11.00–23.00
- Sobota: 11.00–23.00
- Neděle: 11.00–22.00
Menu: 11.00–14.00
Pondělí 20.5.2024
-
Kapustová polévka s klobásou
-
1. Drubeží jatýrka podle starosty, podávaná s opečenými bramborami a tatarskou omáčkou
-
2. Kuřecí maso wok bac-can, servírované s kopečkem dušené rýže
-
3. Dozlatova smažená vepřová kapsa cordon- bleu, plněná smetanovým sýrem Gouda a dušenou šunkou, podávaná se šťouchanými bramborami s cibulkou a kyselou okurkou
-
4. Milánské špagety se šunkou a rožněným kuřecím masem, zdobené strouhaným sýrem
-
5. Filé z aljašské tresky na másle a kmíně, vařené brambory s petrželkou, měsíček citronu
Úterý 21.5.2024
-
Hovězí vývar s nudlemi a játrovou zavářkou
-
1. Chilli con carne se šťavnatými hovězími kousky a čokoládou, podávané s chlebem
-
2. Smetanová křenová omáčka s uzeným masem a houskovými knedlíky
-
3. Eidamský 45% smažený sýr, podávaný s vařenými bramborami a tatarskou omáčkou
-
4. Vepřová pečeně po cikánsku, servírovaná s kopečkem dušené rýže
-
5. Caesar salát s rožněnými kuřecími kousky, majonézovo- jogurtový dressing s ančovičkami, toustovými krutony a parmezánem
Středa 22.5.2024
-
Jihočeká kulajda s hříbky
-
1. Lívance potřené domácí BIO marmeládou z lesního ovoce, sypané skořicovým cukrem
-
2. Vepřová játra na roštu, podávaná s vařenými bramborami a domácí tatarskou omáčkou
-
3. Španělský vepřový ptáček konfitovaný přes noc ve vlastní šťávě, podávaný s dušenou rýží
-
4. Kuře pečené na másle, potírané směsí grilovacího koření, podávané s bramborovou kaší a proutky sterilovaných okurek
-
5. Brokolice s kuřecím masem a bramborami, gratinovaná na pekáčku se zlatavou sýrovou kůrkou, salátek z červené řepy
Čtvrtek 23.5.2024
-
Italská rajčatová polévka s těstovinami
-
1. Brynzové halušky provoněné kostičkami vyškvařené uzené slaniny
-
2. Srnčí guláš na červeném víně, servírovaný s houskovými knedlíky, cibulové kroužky
-
3. Grilované medailonky z vepřové panenky, sýrová omáčka quattro formaggi zjemněná smetanou, podávané se smaženými bramborovými dukáty
-
4. Dozlatova pečené boloňské lasagne se zlatavou sýrovou kůrkou
-
5. Pekingský kuřecí wok na sezamovém oleji, podávaný s rýží
Pátek 24.5.2024
-
Uherská fazolačka s masem a klobásou
-
1. Gnocchi di patate s rožnenými kuřecími kousky, přelité smetanovou omáčkou s listovým špenátem, posypané strouhaným chedarem
-
2. Pečená krkovička po selsku, podávaná s červeným hlávkovým zelím s brusinkami a houskovými knedlíky
-
3. Smažený kuřecí řízek, obalovaný v cornaflakes strouhance, podávaný s lehkým jarním bramborovým salátem
-
4. Kuřecí maso šuei-ču-žou, servírované s jemně lepkavou jasmínovou rýží
-
5. Pečená mořská štika na rozmarýnu, vařené brambory přelité lžičkou přepuštěného másla, měsíček citronu
Sobota 25.5.2024
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Neděle 26.5.2024
- Pro tento den nebylo zadáno menu.