Dnes: 11:00 – 23:00
- Pondělí: 11:00 – 23:00
- Úterý: 11:00 – 23:00
- Středa: 11:00 – 23:00
- Čtvrtek: 11:00 – 23:00
- Pátek: 11:00 – 23:00
- Sobota: 12:00 – 23:00
- Neděle: 12:00 – 23:00
Menu: 11:00–15:00
Čtvrtek 9.5.2024
-
Tomatová s kuskusem 0, 25l 1939 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: TEXMEX BURGER s mletým hovězím masem se sýrem cheddar, červenou cibulí, papričkami jalapeňos, listem salátu a rajčaty, smažené hranolky, chipotle dip 150g 137910185 Kč
-
2. KUŘECÍ PRSA NA GRILU plněná brokolicí a nivou, mačkané brambory s jarní cibulkou, malý řecký salát s olivami a fetou (bez lepku) 150g 79175 Kč
-
169 Kč
-
169 Kč
Pátek 10.5.2024
-
Hovězí vývar s masem, nudlemi a zeleninou 0, 25l 13939 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: ŠPALÍČKY z kuřecích prsou a vepřové panenky na červených fazolích a kukuřici s restovanými paprikami a pórkem, rozpečený arabský chléb se zakysanou smetanou 150g 179185 Kč
-
2. VEPŘOVÝ KOTLET NA GRILU s karamelizovanou cibulí, chorizem a nivou, americké brambory, salát z nakládané zeleniny (bez lepku) 150g 79175 Kč
-
3. SMAŽENÉ SÝROVÉ DUO (gouda a hermelín) s vařenými pažitkovými bramborami a tatarskou omáčkou 150g 137169 Kč
-
4. TORTELLINI FUNGHI italské těstoviny plněné masem ve smetanové omáčce se žampiony a hříbky, sypané parmazánem 300g 1379169 Kč
Sobota 11.5.2024
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Neděle 12.5.2024
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Pondělí 13.5.2024
-
Frankfurtská polévka s párkem 0, 25l 1939 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: GRILOVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA připravená dorůžova, restované bruselské kapustičky, brambory grenaille, krémová omáčka z dijonské hořčice (bez lepku) 150g 791012185 Kč
-
2. SMAŽENÁ KUŘECÍ PRSA v corn flakes podávaná s bramborovou kaší, malý salát coleslaw 150g 137175 Kč
-
3. VEPŘOVÉ VÝPEČKY z plece pečené na kmínu, cibuli a česneku, s dušeným smetanovým špenátem a bramborovými knedlíky 150g 13710169 Kč
-
4. TĚSTOVINY PENNE s kuřecím masem a sušenými rajčaty v tomatové omáčce se smetanou, sypané parmazánem 300g 137169 Kč
Úterý 14.5.2024
-
Cibulový krém s krutony 0, 25l 137939 Kč
-
1. Tip šéfkuchaře: gnocchi di patate s filetovanými kachními prsy v krémové omáčce s liškami a opraženou cibulkou 300g 13710185 Kč
-
2. STEAK Z VEPŘOVÉ PEČENĚ zapečený sýrem hermelín a slaninou, smetanová omáčka se zeleným pepřem, bramborová kaše s restovanou karotkou, malý listový salát (bez lepku) 150g 79175 Kč
-
3. HOVĚZÍ TOKÁŇ připravený přes noc s restovanými paprikami, rajčatovým protlakem a červeným vínem, pečená jasmínová rýže 150g 17910169 Kč
-
4. SMAŽENÝ SÝR EMENTÁL PLNĚNÝ ŠUNKOU ve slunečnicovém oleji, podávaný s vařenými bramborami sypanými petrželkou, naše tatarská omáčka 150g 137169 Kč
Středa 15.5.2024
-
Zelná s klobásou a bramborem 0, 25l 17939 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: BURGER S TRHANÝM HOVĚZÍM MASEM taženým v omáčce demi glace, se sýrem cheddar, červenou cibulí a papričkami jalapeňos, hranolky, pikantní majonéza 150g 137910185 Kč
-
2. SMAŽENÁ KUŘECÍ PRSA v paprikové strouhance, mačkané brambory se smaženou cibulkou na sádle, naše tatarská omáčka 150g 137910175 Kč
-
3. ZAPEČENÉ PALAČINKY plněné chřestem, listovým špenátem a šunkou od kosti, pečené genaille a holandská omáčka 300g 179169 Kč
-
4. KRŮTÍ NUDLIČKY na salátové variaci s curry dresinkem a pečenými bramborami (bez lepku) 150g 37169 Kč