Dnes: 11–15 a 16:30–23:00
- Pondělí: 11–15 a 16:30–23:00
- Úterý: 11–15 a 16:30–23:00
- Středa: 11–15 a 16:30–23:00
- Čtvrtek: 11–15 a 16:30–23:00
- Pátek: 11–15 a 16:30–23:00
- Sobota: 12–15 a 16:30–23:00
- Neděle: 12–15 a 16:30–22:00
Menu: 11:00 – 15:00
Pondělí 20.5.2024
-
Krém z lokálních hub s měkkou Gorgonzolou a gelem z černého rybízu
-
1. 160g Na páře zeleného čaje připravovaná smuha královská s omáčkou z kurkumy s Yuzu, bazalkovým pyré s cuketami, wasabi a křupavou divokou brokolicí
-
2. Pappardelle „Putanesca“ s ančovičkami, San Marzano rajčaty, kaparovými květy, olivami Taggiasca a citrony ze Sorrenta
-
3. Mousse z čokolády, ořechů a ostružin
Úterý 21.5.2024
-
Krém z lokálních hub s měkkou Gorgonzolou a gelem z černého rybízu
-
1. 160g Na páře zeleného čaje připravovaná smuha královská s omáčkou z kurkumy s Yuzu, bazalkovým pyré s cuketami, wasabi a křupavou divokou brokolicí
-
2. Pappardelle „Putanesca“ s ančovičkami, San Marzano rajčaty, kaparovými květy, olivami Taggiasca a citrony ze Sorrenta
-
3. Mousse z čokolády, ořechů a ostružin
Středa 22.5.2024
-
Krém z lokálních hub s měkkou Gorgonzolou a gelem z černého rybízu
-
1. 160g Na páře zeleného čaje připravovaná smuha královská s omáčkou z kurkumy s Yuzu, bazalkovým pyré s cuketami, wasabi a křupavou divokou brokolicí
-
2. Pappardelle „Putanesca“ s ančovičkami, San Marzano rajčaty, kaparovými květy, olivami Taggiasca a citrony ze Sorrenta
-
3. Mousse z čokolády, ořechů a ostružin
Čtvrtek 23.5.2024
-
Krém z lokálních hub s měkkou Gorgonzolou a gelem z černého rybízu
-
1. 160g Na páře zeleného čaje připravovaná smuha královská s omáčkou z kurkumy s Yuzu, bazalkovým pyré s cuketami, wasabi a křupavou divokou brokolicí
-
2. Pappardelle „Putanesca“ s ančovičkami, San Marzano rajčaty, kaparovými květy, olivami Taggiasca a citrony ze Sorrenta
-
3. Mousse z čokolády, ořechů a ostružin
Pátek 24.5.2024
-
Krém z lokálních hub s měkkou Gorgonzolou a gelem z černého rybízu
-
1. 160g Na páře zeleného čaje připravovaná smuha královská s omáčkou z kurkumy s Yuzu, bazalkovým pyré s cuketami, wasabi a křupavou divokou brokolicí
-
2. Pappardelle „Putanesca“ s ančovičkami, San Marzano rajčaty, kaparovými květy, olivami Taggiasca a citrony ze Sorrenta
-
3. Mousse z čokolády, ořechů a ostružin
Sobota 25.5.2024
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Neděle 26.5.2024
- Pro tento den nebylo zadáno menu.